home  »   terug naar het overzicht  »

DjHuren.nl

 

Bax-shop.nl - alles voor de DJ, Producer en Muzikant!

Detailpagina DjHuren.nl


Plaats :
Provincie :
Telefoon :
Website :
E-mail :
Valkenswaard
Noord Brabant
(040) 848 80 69
www.djhuren.nl
info@djhuren.nl

Omschrijving

DjHuren.nl is hét adres voor dj's, drive-in shows en themashows.

DjHuren.nl is in 2003 begonnen als bemiddelingsbureau dat voornamelijk dj's en drive-in shows van externe leveranciers verkocht. De ervaring die hiermee werd opgedaan is eind 2004 gebruikt voor de ontwikkeling van een eigen professionele drive-in show die zich op alle punten kan meten met haar concurrenten, en die bovendien een uitstekende prijs/kwaliteit- verhouding heeft.

Dat onze klanten dat ook vinden blijkt wel uit het feit dat we inmiddels meerdere van deze shows tegelijk kunnen verzorgen, waarmee we ieder jaar meer dan 250 bruiloften, bedrijfsfeesten, verjaardagen en andere feesten door heel Nederland van muziek, licht en geluid voorzien.

We willen de hoogst mogelijke kwaliteit bieden en werken dan ook uitsluitend met betrouwbare en uitstekend klinkende apparatuur van topmerken als HK Audio, Denon Dj en Shure. Daarnaast onderscheiden wij ons graag door een stijlvolle uitstraling en strakke afwerking van onze shows, bijvoorbeeld met onze verlichte meubels die door de nieuwste LED technieken allerlei kleuren kunnen aannemen.

Om het u gemakkelijk te maken kunt u kiezen uit diverse standaard sets. Deze sets worden altijd geleverd inclusief alle benodigde apparatuur, dus u hoeft u zich nooit zorgen te maken dat u iets vergeet. Zelfs een draadloze microfoon is standaard inbegrepen! Elke set is bovendien uit te breiden met diverse extra's, zoals verlichting, video of een dansvloer.

Het belangrijkste element van een drive-in show is echter de dj. DjHuren.nl werkt dan ook met een streng geselecteerd team van zeer ervaren allround dj's, die wekelijks draaien op de meest uiteenlopende feesten in heel het land.

Onze dj's beschikken natuurlijk over een uitgebreide muziekcollectie met veel verschillende muziekstijlen: van de jaren 60/70/80/90 tot de nieuwste top 40, van Nederlandstalig tot dance en van après-ski tot salsa. Uiteraard bepaalt u welke muziekstijlen wel en niet gedraaid worden; het is immers uw feest!

De kwaliteit van onze dj's, shows en dienstverlening wordt steeds weer gecontroleerd door middel van evaluaties met onze klanten. Deze klanten beoordelen ons met een gemiddeld rapportcijfer van maar liefst 8.5, een prestatie waar we erg trots op zijn! We krijgen dan ook regelmatig leuke reacties van onze klanten, die te lezen zijn bij onze referenties.

Op onze website vindt u uitgebreide informatie over onze shows, zoals duidelijke beschrijvingen, prijzen, foto's en video's. En als u toch vragen heeft staan onze deskundige medewerkers u graag te woord tijdens onze ruime openingstijden, of bezoek één van onze demonstraties om een nog betere indruk van onze mogelijkheden te krijgen.

Een dj huren bij DjHuren.nl betekent dus:
- Perfect afgewerkte drive-in shows met professionele, betrouwbare apparatuur;
- Keuze uit diverse standaard sets met vele uitbreidingsmogelijkheden;
- Zeer ervaren allround dj's met een uitgebreide muziekcollectie waarin alle muziekstijlen
   vertegenwoordigd zijn;
- Deskundige medewerkers die u graag te woord staan tijdens onze ruime openingstijden;
- Een demonstratie kunnen bezoeken om een nog betere indruk te krijgen van onze mogelijkheden;
- Alle afspraken worden duidelijk vastgelegd in een contract;
- Continue kwaliteitscontrole door middel van evaluaties.Tags

Dj, dj huren, dj boeken, dj verhuur, drive in show, drive-in shows, drive-in-show, disco, trouwen, bruiloft, huwelijksfeest, bedrijfsfeest, personeelsfeest, themafeest, jaren 70/80, apres-ski, zomers, tropical, kinderdisco, fout feest.